Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Παραμύθι και άλλα..........για κέρασμα



Στα πολύ παλιά τα χρόνια,ήταν μια νηπιαγωγός -Μαρία τη λέγανε-σ'ένα χωριό στη Φλώρινα.Ο καιρός περνούσε πολύ ωραία αν κι έγκυος η νηπιαγωγός μας στον έβδομο μήνα-όταν ήρθε ο καιρός γέννησε ένα υπέροχο αγοράκι!-εργαζόταν, αγαπούσε τα παιδάκια, την αγαπούσαν κι αυτά!Μια μέρα όμως την ειδοποίησε η σύμβουλός της ότι θα την επισκεφθεί!

Η Μαρία άρχισε να αγχώνεται...Θα τα βρει όλα καλά,θα της αρέσουν αυτά που κάνω, αναρωτιόταν με αγωνία.......Κι όταν έφτασε τελικά η σύμβουλος η Μαρία μας δεν ήταν και στα καλύτερά της... <<Χαλάρωσε >>της είπε η σύμβουλος <<θα μου γεννήσεις εδώ!!!!!!>>.Αυτή η κουβέντα συνέφερε όντως τη Μαρία κι εξομολογήθηκε στη σύμβουλο την αιτία της ταραχής της:<<Αγχώνομαι λιγάκι με το νέο αναλυτικό πρόγραμμα,όλο σκοπούς και στόχους είναι....... >>.

Και η σύμβουλός της,της απάντησε:-Θα σου πω κορίτσι μου,αυτό που λέω σε όλα  τα κορίτσια μου!!!!!!!Καλό το πρόγραμμα ,καλοί οι σκοποί κι οι στόχοι ,να τους έχουμε στο μυαλό μας,αλλά...αν κάποια στιγμή θέλουμε να διαβάσουμε ένα παραμύθι που μας αρέσει, όχι και τόσο σχετικό με  το <<θέμα που δουλεύουμε>>ας το κάνουμε.Έχετε καλές προθέσεις και τα παιδιά κάτι καλό θα πάρουν!Δώστε κάτι απ'τη ψυχή σας, έτσι,σαν.........κέρασμα!!!Πόσο ανακουφίστηκε η Μαρία ,δε λέγεται........Ευχαρίστησε θερμά τη σύμβουλό της,την αποχαιρέτησε με αγκαλιές και φιλιά και τα λόγια της δεν τα ξέχασε ποτέ!!!!!!!Καλή της ώρα όπου και να'ναι!!!!!!!!!  

Εδώ λοιπόν σ'αυτήν την ετικέτα .....σας κερνάω κάτι απ'τη ψυχή μου.Στην υγειά σας!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: