Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Θα μπορούσε η κάθε μέρα να είναι γιορτή για γονείς και παιδιά;;;;;.....

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας,ενημερωτική συνάντηση-ομιλία σε συνεργασία με το Δίκτυο Άλφα(Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δυτικής Θεσσαλονίκης) και την ψυχολόγο Κα Αθηνά Λαγουμάκη,με θέμα''Η επικοινωνία στην οικογένεια και η διαχείριση των συγκρούσεων με τα παιδιά μας''.







.Ήταν μια πρωτοβουλία του 1ου Νηπιαγωγείου Ν.Μαγνησίας που στόχο είχε την ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου, γι αυτό και η πρόσκληση απευθυνόταν όχι μόνο στις μητέρες αλλά και στους πατέρες των παιδιών του σχολείου μας και όχι μόνο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά αλλά και να συγχαρούμε την Κα Λαγουμάκη,η οποία έχοντας το συντονισμό της συζήτησης που ακολούθησε την εισήγησή της ,με μεγάλη μαεστρία κατάφερε να ''ξεκλειδώσει''  γονείς και εκπαιδευτικούς, έτσι ώστε να  πραγματοποιηθεί μία σε μεγάλο βαθμό ενδιαφέρουσα και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.Και φυσικά ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δίκτυο Άλφα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του στην εξής διεύθυνσηwww.diktioalpha.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: